Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Obelisk geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

p

Contact

TELEFOON

085 30 37 685

ADRES

Postbus 125
1700AC Heerhugowaard

Informatie

Ebooks

Veel van onze boeken verschijnen ook als ebook. Deze zijn via onze webshop en alle boekhandels in Nederland en België verkrijgbaar.

Webshop

In onze webshop kunt u alle boeken verkrijgen die wij uitgeven. Op werkdagen vòòr 23:00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis.

Boekhandels

Al onze boeken zijn verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en België. Indien niet voorradig, wordt het boek door uw boekhandel bij ons besteld.

k

Auteurs

Tot onze auteurs mogen wij bekende namen rekenen als Thea Terlouw, Karel Wellinghoff, Norma Prikanowski, Richard Hoofs en vele anderen.

Titels

Inmiddels heeft Obelisk een aantal titels uitgegeven die als bestseller beschouwd mogen worden, zoals De Heelkamers en Het Wezen van Water.

Reeksen

Obelisk geeft reeksen uit, zoals de Ervaringsverhalen. Auteurs vertellen over ziektes en rouwproceseen van henzelf en van hun dierbaren.

Over Obelisk Boeken

Uitgeverij
&
Boekhandel

Uitgeverij Obelisk Boeken geeft boeken en ebooks uit op het gebied van spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, complementaire geneeswijzen, persoonlijke groei en nieuwe wetenschap.