Uitgever en Boekhandel

Maak kennis met onze auteurs

 

Obelisk is uitgever van spirituele en bewustmakende boeken. We zijn tevens online boekhandel. Ons online assortiment zal op korte termijn worden uitgebreid. Tot die tijd kunt u ieder boek dat u zoekt bij ons bestellen via telefoon, mail of chat. U krijgt altijd 10% korting en de verzending is gratis. Lees hieronder hoe u onze auteurs helpt door hun boeken bij ons te bestellen.

een boek schrijven kost jaren werk

Uw aankoop bij Obelisk ondersteunt de auteurs

Als uitgeverij hebben we maar één doel en dat is het ondersteunen van onze auteurs. Het schrijven van een boek kost vaak jaren werk. Neem bijvoorbeeld de boeken van Thea Terlouw.

Zij zijn een resultaat van de parktijkervaring die zij opdeed in 30 jaar lang dag en nacht klaarstaan voor haar patiënten. Nadat ze stopte met haar praktijk heeft ze er jaren over gedaan om haar boeken te schrijven. Het resultaat mag er dan ook zijn, vinden wij. Het is dan ook onze taak om haar kennis en boodschap de wereld in te sturen.

Hetzelfde geldt voor de boeken van Coen Vermeeren. Hij zette zijn baan op het spel, omdat hij het belangrijker vond om zijn kennis te delen. Inmiddels geeft hij veel lezingen en heeft hij enkele boeken geschreven die door ons zijn uitgegeven.

Om onze auteurs financieel te ondersteunen bij het schrijven van hun volgende boek, ontvangen ze een extra deel van de opbrengst wanneer u het boek via onze eigen boekenshop koopt. U draagt daarmee dus direct bij aan het in stand houden van deze boeken. Daarvoor danken we u bij voorbaat, mede namens onze auteurs.

Maar we begrijpen het natuurlijk ook als u uw boeken graag via uw eigen vertrouwde boekhandel wil kopen. We vinden het zelf ook heerlijk om in boekwinkels rond te snuffelen. De boeken van onze auteurs zijn bij iedere boekhandel in Nederland en België verkrijgbaar. De keuze is aan u. In beide gevallen bedanken we u zeer voor uw belangstelling voor onze boeken. We wensen u veel leesplezier toe!

De auteurs

Onze missie is om de positieve kennis van onze auteurs de wereld in te sturen. Inmiddels hebben we de volgende auteurs met plezier in onze ‘stal’ mogen verwelkomen. Binnenkort komen daar weer enkele namen bij. Op deze pagina stellen we ze aan u voor.

Thea Terlouw

Thea Terlouw was zich als kind al bewust van een wereld die niet iedereen kon waarnemen. Tijdens haar leven als beeldend kunstenares begon haar begaafdheid zich verder te ontwikkelen. Ruim dertig jaar hielp zij mensen bij het onderzoeken van hun vorige levens, om zo de diepere oorzaken van ziektes en trauma’s op te sporen. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en het begeleiden van kinderen naast het begeleiden van stervenden, brachten haar inzichten die zij nu met ieder van ons wil delen.

Bekijk de pagina van Thea Terlouw

Yfke Laanstra

Futurist, spreker, trainer en auteur. “Ik ben gegrepen door het vinden van antwoorden op de grotere vragen in het leven zoals ‘wie ben ik?‘, ‘wat ben ik?’ en ‘waarom ben ik hier?‘ Te ontdekken wat het werkelijk betekent om Mens te zijn. Om volledig aanwezig te zijn, in mezelf, met de ander en in de wereld. Juist in de tijd waarin we nu leven, waar technologie booming is, is (en wordt) deze zoektocht belangrijker dan ooit.”

Bekijk de website van Yfke Laanstra

Coen Vermeeren

Dr.ir. Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Hij was jarenlang docent bij de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap en het algemene publiek. Zijn boek over de aanslag op de Twin Towers in New York werd tijdens een 9/11-congres in de Jaarbeurs in Utrecht gepresenteerd.

Bekijk de website van Coen Vermeeren

Nienke

Nienke schrijft onder een pseudoniem. Haar verhaal is waargebeurd en raakt de levens van enkele bekende Nederlanders. Om die reden kan zij niet onder haar eigen naam schrijven. In haar eerste boek beschrijft hoe ze haar hart verliest aan de knappe en mysterieuze Danny, een man die ze online ontmoet. De relatie groeit niet uit tot een traditionele soort, zijn carrière laat dat niet toe. Voor haar is dat prima op dat moment. Nienke is moeder en werkt aan haar tweede boek.

Bekijk de facebookpagina van De Onbedoelde Ander

0