Over ons

Welkom op de website van uitgeverij Obelisk. Wij verkopen de boeken van onze eigen auteurs (zoals Thea Terlouw) via de online boekenshop. Doordat de boeken rechtstreeks uit ons magazijn worden verzonden, hoeft u voor de boeken van onze eigen auteurs geen verzendkosten te betalen. Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als het telefonisch erg druk is, adviseren wij om een email te sturen aan info@obeliskboeken.nl

Het is mooi om te weten wat er komt kijken bij het uitgeven van een boek. De schrijvers leggen namelijk hun ziel en zaligheid in een boek. Vaak gaat daar jarenlange studie en voorbereiding aan vooraf. Zodra het manuscript klaar is, gaan wij aan de slag om het boek uit te geven: de tekst wordt gecontroleerd en in een speciaal programma voorbereid. Daarna gaat de drukkerij aan de slag om alle drukpersen aan het werk te zetten. Dat is een delicaat proces dat plaatsvindt in een stofvrije ruimte.

Als het boek vervolgens klaar is en gepresenteerd aan pers en publiek, verzorgen wij de opslag, de informatie in de webshop, het versturen, het klantcontact en de administratie. De opbrengst van ieder boek dat u in onze webshop koopt, delen we met de schrijvers. Zo kunt u er zeker van zijn dat u hen met uw aankopen steunt.

Obelisk Media B.V.
Baronielaan 255A

4835 JL Breda
Telefoonnummer: 085 – 30 37 685
E-mailadres: info@obeliskboeken.nl
KvK-nummer: 69586489

0