Obelisk Boekenclub

Leest u veel boeken?
Word dan nu lid van de Obelisk Boekenclub en krijg voortaan 10% korting op ieder boek dat u aankoopt. Dit geldt voor alle in Nederland verkrijgbare boeken. Verzending vanaf bestellingen van 20 euro is gratis.

Hoe werkt het?
Nadat u lid bent geworden ontvangt u een persoonlijke kortingscode. Vervolgens kunt u zo vaak als u wil boeken bestellen door ons een email te sturen met daarin de boeken die u wil ontvangen en uw kortingscode. De volgende dag heeft u de boeken in huis. Wij sturen u vervolgens per mail de factuur die u pas na twee weken hoeft te betalen.

ZO WORDT U LID

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een email aan info@obeliskboeken.nl. Nadat wij uw lidmaatschapsbijdrage hebben ontvangen, sturen wij uw persoonlijke kortingscode toe en kunt u meteen beginnen met het bestellen van uw boeken. Uw cadeau, het Nine for News Jaarboek 2018, t.w.v. 26,99 ontvangt u binnen drie dagen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje aan info@obeliskboeken.nl. Aarzel niet om uw vragen te stellen. Wij beantwoorden ze met plezier.