De Onbedoelde Ander

De Onbedoelde Ander

Op 6 September is de roman ‘De Onbedoelde Ander’ van Nienke verschenen. Het is bij iedere boekhandel in Nederland en België te koop. Uiteraard kun je het boek ook rechtstreeks in onze webshop bestellen.

“Zijn wij een ding?”
“Ja, wij zijn een ding.”
“Maar een serieus ding, of een hier-zit-geen-toekomst-in-ding?”
“Wij zijn een serieus ding.”

Nienke verliest haar hart aan de knappe en mysterieuze Danny, een man die ze ontmoet via een datingsite. De relatie groeit niet uit tot een traditionele soort, zijn carrière laat dat niet toe. Voor haar is dat prima op dat moment, zijn werk kan niet wachten, zij kan dat wel.

Met ups en downs volgen ruim achttien maanden vol liefde en passie. Tot ze op Facebook bij toeval een foto van hem onder ogen krijgt en ze erachter komt dat niets in hun relatie is wat het lijkt. Een langdurige en oneerlijke strijd om zijn liefde volgt, waarin ze zichzelf compleet verliest en het onvermijdelijke slechts een kwestie van tijd lijkt. Geconfronteerd met de steeds harder wordende realiteit, is de strijd met zichzelf misschien nog wel de belangrijkste.

Dit verhaal is waargebeurd. Nienke schrijft daarom onder een pseudoniem. De onverwachte wending maakt het boek spannend tot de laatste punt…

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *