Ascensie en het lichaam

Ascensie en het lichaam

Ascensie en het fysieke lichaam. Integratie van je licht in je lichaam.

In de tijdsgeest van het tijdperk van het licht en ascensie gaan veel mensen versneld door transformatieprocessen heen. Dit betekent o.a. dat veel oude, opgeslagen informatie uit het celgeheugen en dna kan vrijkomen. Door de verhoging van vibratie, gepaard gaande met dit ascensieproces en de lichtkracht die hier doorheen werkt, trilt alles los wat niet meer dient en komt vrij wat getransformeerd kan worden. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, verkrampingen, pijn en bijv. traumainformatie die vrijkomt uit je celgeheugen. Het licht komt nu daar waar nog geen licht was. Veel mensen die ik ontmoet tijdens een sessie ervaren dit en krijgen nu gelegenheid om helemaal in het donker aanwezig te zijn om daar hun ware licht te ontmoeten.

Ook het lichaam gaat in deze tijd door diepgaande transformatieprocessen heen en dit vraagt om (innerlijke) begeleiding. De frequentieverhogingen die nu plaatsvinden vragen om een goede, fysieke houder; je lichaam dus. Om op een soepele manier door deze processen heen te bewegen, is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Dit kan door bijv. yoga, stretching en de juiste voeding. Ik doe zelf al langere tijd de 5 Tibetaantjes; heel eenvoudige yogaoefeningen waar ik mij prettig bij voel en die mijn lichaam soepel, stromend en licht laten voelen. Verder is voor mij levende voeding belangrijk. Hiermee bedoel ik voeding die voldoende levenskracht en lichtkracht bevat en zodanig je fysieke en je energetische lichaam voedt. Ik begin mijn dag met een detoxsmoothie en een groot deel van mijn voedingspatroon bestaat uit superfoods, voeding die rijk is aan nutriënten, levenskracht en lichtkracht. Verder behandel ik mijzelf met acupressuur en meridiaanmassage.

Omdat ik zelf zo bewust in verbinding ben met dit proces van ascensie (zoals velen) en ervaar en weet hoe wezenlijk belichaming is in deze beweging, draag ik mijn ervaring en weten graag uit in mijn omgeving en verder. Ik geniet ervan om hierover te delen tijdens mijn dagelijkse ontmoetingen en de sessies die ik geef.

Hoe verzorg jij je lichaam als houder voor ascensie en het belichamen van je licht? Ben je ervan bewust hoe de frequentieverhogingen invloed hebben op je fysieke en energetische lichaam?

Joseph Blezer

1 Reactie

  1. Igeloof ke er in dat een overleden iemand,je nog ksn zien en horen wat er met je gebeurt??

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *