Reizen door het leven

Reizen door het leven

Wanneer je door de natuur reist ontmoet je bergen, dalen, rivieren om over te steken, meren waar je omheen moet, dichte bossen, jungles, enorme oceanen, open savannes, etc. Er is een enorme variatie aan terreinen. Hetzelfde is metaforisch waar voor je levenspad. Er is gewoon geen directe weg van A naar B. Er is per definitie een spectrum van diverse ervaringen tussen A en B. Verwacht daarom geen rechte lijnen. Wees niet ongeduldig. Alles heeft zijn tijd en seizoen. Geniet van de reis en het leerproces. Blijft vooral receptief, ongeacht wat je ontmoet. Ga niet in verzet tegen ‘bergen’ en ‘over te steken rivieren’. Zet de reis verder zonder te vechten met het zich ontplooiende pad. Er zijn geen happy endings aan onprettige reizen… Het pad van de minste weerstand is altijd hoe je het snelst van A naar B komt. Vrij naar Esther Hicks

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *