Nieuwe video De Heelkamers

Nieuwe video De Heelkamers

Het is een boek om in één adem uit te lezen. Het brengt de honger naar informatie over onze afkomst, over thuis, over wie we werkelijk zijn weer op gang. Sprekend weliswaar over het sterven en de ‘dood’, biedt het vooral perspectief voor een nieuw denken over het Leven in een nieuwe wereld van schoonheid en rechtvaardigheid. Alles wat we aan trauma’s kunnen opruimen helpt ons op onze reis daar naartoe. Het boek ging in korte tijd naar de tweede druk en de derde is al in zicht. De reacties van lezers zijn overweldigend en louter positief.
[KGVID]https://www.obeliskboeken.nl/wp-content/uploads/2018/01/26548376_1559129644122117_1006645497009537024_n.mp4[/KGVID]

Thea Terlouw was zich reeds als kind bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen. Tijdens haar leven als beeldend kunstenares begon haar speciale begaafdheid zich te ontwikkelen. Vele jaren hielp zij mensen, in nauwe samenwerking met therapeuten, artsen en psychologen, hun vorige levens te onderzoeken en de diepere oorzaken van ziektes op te sporen. Haar opvang van mensen met een bijna-dood-ervaring en het begeleiden van kinderen naast het begeleiden van stervenden, brachten haar een enorme persoonlijke ontwikkeling die zij nu met ieder van ons wil delen.
In het nieuwe boek laat Thea Terlouw een groot aantal mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige… en ook vaak weer terug.
Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door veel groot en klein leed. Iedereen van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige incarnaties. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma’s worden geheeld en opgelost.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *